Alumiini hinta nyt syyskuu 2023

Täältä löydät alumiinin nykyisen hinnan sekä kätevän muuntimen alumiinin grammomäärän välillä paitsi euroihin myös Yhdysvaltain dollareihin (EUR ja USD). Tällä hetkellä alumiinin hinta on 1,01 USD/lbs (pound), euroissa noin 1 EUR/lbs. os sen sijaan muuntaa alumiinin hinta grammoiksi, hinta on noin 0 EUR/gramma. Nykyinen kurssipäivä sekä alumiinille, USD että EUR on 2023-09-25.

Muunna alumiini euroiksi ja dollareiksi

Alta löydät älykkään muuntimemme alumiinin grammomäärän ja yleisimpien valuuttojen välillä Euro (EUR) ja dollari (USD). Muunnin toimii ikään kuin voit kirjoittaa mihin tahansa kolmesta kentästä, ja kaksi muuta päivittyvät automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit mm. voi syöttää 100 gramman alumiinikenttään saadakseen selville, kuinka paljon 100 grammaa alumiini maksaa. Tai voit kirjoittaa kenttään 1000 EUR saadaksesi selville, kuinka monta grammaa alumiini voit ostaa 1000 eurolla. 1 lbs = 1 pound = 0,454 gramma.

gramma alumiini
SEK
EUR
USD

Alumiinin hinnan kehitys viimeisen vuoden aikana

Alta löydät alumiinin historialliset hinnat kaavion muodossa, joka näyttää miltä alumiinin hinta on näyttänyt ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana.

Tietoja metallista alumiinista

Alumiini on erittäin tärkeä metalli, jota ihmiset ovat käyttäneet yli 100 vuoden ajan. Se on vaaleanharmaa metalli, joka on erittäin pehmeä ja helppo käsitellä, ja jolla on pieni tiheys ja korkea lämmönjohtavuus. Alumiini kestää myös hyvin korroosiota ja sitä käytetään usein rakenteissa, joiden on oltava samanaikaisesti kevyitä ja lujia. Sitä käytetään myös laajalti seoksissa, kuten lentokoneissa ja autoissa käytetyissä alumiiniseoksissa. Alumiini on myös tärkeä komponentti monissa tuotteissa, kuten pakkauksissa, rakennuksissa ja sähkölaitteissa.


Tämä sivu on viimeksi päivitetty 2023-09-25