Kupari hinta nyt syyskuu 2023

Täältä löydät kuparin nykyisen hinnan sekä kätevän muuntimen kuparin grammomäärän välillä paitsi euroihin myös Yhdysvaltain dollareihin (EUR ja USD). Tällä hetkellä kuparin hinta on 3,69 USD/lbs (pound), euroissa noin 3 EUR/lbs. os sen sijaan muuntaa kuparin hinta grammoiksi, hinta on noin 0,01 EUR/gram. Nykyinen kurssipäivä sekä kuparille, USD että EUR on 2023-09-25.

Muunna kupari euroiksi ja dollareiksi

Alta löydät älykkään muuntimemme kuparin grammomäärän ja yleisimpien valuuttojen välillä Euro (EUR) ja dollari (USD). Muunnin toimii ikään kuin voit kirjoittaa mihin tahansa kolmesta kentästä, ja kaksi muuta päivittyvät automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit mm. voi syöttää 100 gramman kuparikenttään saadakseen selville, kuinka paljon 100 grammaa kupari maksaa. Tai voit kirjoittaa kenttään 1000 EUR saadaksesi selville, kuinka monta grammaa kupari voit ostaa 1000 eurolla. 1 lbs = 1 pound = 0,454 gramma.

gramma kupari
SEK
EUR
USD

Kuparin hinnan kehitys viimeisen vuoden aikana

Alta löydät kuparin historialliset hinnat kaavion muodossa, joka näyttää miltä kuparin hinta on näyttänyt ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana.

Tietoa kuparista

Kupari on metalli, jota ihmiset ovat käyttäneet tuhansia vuosia. Se on punaruskea metalli, joka on pehmeä ja helppo työstää ja jolla on korkea sähkön- ja lämmönjohtavuus. Kupari on myös erittäin hyvä kumppani muille metalleille ja sitä käytetään usein seoksissa. Kuparia on käytetty myös rahana ja vaurauden ja vallan symbolina monissa kulttuureissa. Sitä on käytetty myös koruna ja koristeena kauneutensa ja kiiltonsa vuoksi. Kupari on myös tärkeä komponentti monissa metalliseoksissa, kuten pronssissa ja messingissä.


Tämä sivu on viimeksi päivitetty 2023-09-25