Palladium hinta nyt syyskuu 2023

Täältä löydät palladiumn nykyisen hinnan sekä kätevän muuntimen palladiumn grammomäärän välillä paitsi euroihin myös Yhdysvaltain dollareihin (EUR ja USD). Tällä hetkellä palladiumn hinta on 1254 USD/oz (troy ounce), euroissa noin 1178 EUR/oz. os sen sijaan muuntaa palladiumn hinta grammoiksi, hinta on noin 37,87 EUR/gram. Nykyinen kurssipäivä sekä palladiumlle, USD että EUR on 2023-09-25.

Muunna palladium euroiksi ja dollareiksi

Alta löydät älykkään muuntimemme palladiumn grammomäärän ja yleisimpien valuuttojen välillä Euro (EUR) ja dollari (USD). Muunnin toimii ikään kuin voit kirjoittaa mihin tahansa kolmesta kentästä, ja kaksi muuta päivittyvät automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit mm. voi syöttää 100 gramman palladiumkenttään saadakseen selville, kuinka paljon 100 grammaa palladium maksaa. Tai voit kirjoittaa kenttään 1000 EUR saadaksesi selville, kuinka monta grammaa palladium voit ostaa 1000 eurolla. 1 oz = 1 troy ounce = 31,103 gramma.

gramma palladium
SEK
EUR
USD

Palladiumn hinnan kehitys viimeisen vuoden aikana

Alta löydät palladiumn historialliset hinnat kaavion muodossa, joka näyttää miltä palladiumn hinta on näyttänyt ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana.

Tietoja metallista palladiumista

Palladium on erittäin tärkeä metalli, jota ihmiset ovat käyttäneet satoja vuosia. Se on hopeanvalkoinen metalli, joka on erittäin kovaa ja kestää korkeita lämpötiloja. Palladiumilla on myös korkea sähkönjohtavuus, ja sitä käytetään usein elektroniikassa ja sähkölaitteissa. Se on myös erittäin hyvä kumppani muille metalleille ja sitä käytetään usein metalliseoksissa. Palladiumia on käytetty myös koruina ja koristeina sen kauneuden ja kiillon vuoksi. Se on myös tärkeä komponentti monissa metalliseoksissa, kuten platina-palladiumseoksessa, jota käytetään katalyyttinä lyijyttömässä bensiinissä.


Tämä sivu on viimeksi päivitetty 2023-09-25