Hopea hinta nyt syyskuu 2023

Täältä löydät hopean nykyisen hinnan sekä kätevän muuntimen hopean grammomäärän välillä paitsi euroihin myös Yhdysvaltain dollareihin (EUR ja USD). Tällä hetkellä hopean hinta on 23,56 USD/oz (troy ounce), euroissa noin 22 EUR/oz. os sen sijaan muuntaa hopean hinta grammoiksi, hinta on noin 0,71 EUR/gram. Nykyinen kurssipäivä sekä hopealle, USD että EUR on 2023-09-25.

Muunna hopea euroiksi ja dollareiksi

Alta löydät älykkään muuntimemme hopean grammomäärän ja yleisimpien valuuttojen välillä Euro (EUR) ja dollari (USD). Muunnin toimii ikään kuin voit kirjoittaa mihin tahansa kolmesta kentästä, ja kaksi muuta päivittyvät automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit mm. voi syöttää 100 gramman hopeakenttään saadakseen selville, kuinka paljon 100 grammaa hopea maksaa. Tai voit kirjoittaa kenttään 1000 EUR saadaksesi selville, kuinka monta grammaa hopea voit ostaa 1000 eurolla. 1 oz = 1 troy ounce = 31,103 gramma.

gramma hopea
SEK
EUR
USD

Hopean hinnan kehitys viimeisen vuoden aikana

Alta löydät hopean historialliset hinnat kaavion muodossa, joka näyttää miltä hopean hinta on näyttänyt ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana.

Tietoja hopeametallista

Hopea on erittäin tärkeä metalli, jota ihmiset ovat käyttäneet tuhansia vuosia. Se on vaaleanharmaa metalli, joka on kultaa pehmeämpää ja helppo työstää. Hopea on erittäin hyvä sähköjohdin ja sitä käytetään laajalti elektroniikassa ja sähkölaitteissa. Se on myös erittäin hyvä kumppani muille metalleille ja sitä käytetään usein metalliseoksissa. Hopeaa on käytetty myös rahana ja vaurauden ja vallan symbolina monissa kulttuureissa. Sitä on käytetty myös koruna ja koristeena kauneutensa ja kiiltonsa vuoksi.


Tämä sivu on viimeksi päivitetty 2023-09-25