Iridium hinta nyt toukokuu 2024

Täältä löydät iridiumn nykyisen hinnan sekä kätevän muuntimen iridiumn grammomäärän välillä paitsi euroihin myös Yhdysvaltain dollareihin (EUR ja USD). Tällä hetkellä iridiumn hinta on 4790 USD/oz (troy ounce), euroissa noin 4423 EUR/oz. os sen sijaan muuntaa iridiumn hinta grammoiksi, hinta on noin 142,2 EUR/gram. Nykyinen kurssipäivä sekä iridiumlle, USD että EUR on 2024-05-23.

Muunna iridium euroiksi ja dollareiksi

Alta löydät älykkään muuntimemme iridiumn grammomäärän ja yleisimpien valuuttojen välillä Euro (EUR) ja dollari (USD). Muunnin toimii ikään kuin voit kirjoittaa mihin tahansa kolmesta kentästä, ja kaksi muuta päivittyvät automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että voit mm. voi syöttää 100 gramman iridiumkenttään saadakseen selville, kuinka paljon 100 grammaa iridium maksaa. Tai voit kirjoittaa kenttään 1000 EUR saadaksesi selville, kuinka monta grammaa iridium voit ostaa 1000 eurolla. 1 oz = 1 troy ounce = 31,103 gramma.

gramma iridium
SEK
EUR
USD

Iridiumn hinnan kehitys viimeisen vuoden aikana

Alta löydät iridiumn historialliset hinnat kaavion muodossa, joka näyttää miltä iridiumn hinta on näyttänyt ja kehittynyt viimeisen vuoden aikana.

Iridium: Maailman vähiten reaktiivinen metalli

Iridium, kemiallisella symbolilla Ir ja atomiluvulla 77, on metalli, joka kuuluu platinametallien ryhmään. Se on yksi maailman vähiten reaktiivisista metalleista ja sillä on erityisen korkea sulamispiste. Iridium on harvinainen maankuoressa, mutta sitä löytyy suhteellisen suurina määrinä meteoriiteista.

Iridiumin ominaisuudet

Iridiumilla on joitakin erityispiirteitä, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen ja arvokkaan:

Iridiumin käyttö

Iridiumin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä halutun metallin monissa teollisissa sovelluksissa:


Tämä sivu on viimeksi päivitetty 2024-05-23